Tudnivalók a csoportos AT tanfolyamokról

A csoportos tanfolyamok 13 alkalomból állnak, melyből:

  • 1. alkalom egy személyes beszélgetés a tréninget vezető és a jelentkező között. Itt átbeszéljük az elvárásokat, célokat.
  • 2-11. alkalom egyívű zárt csoportban történik, ennek folyamán tanuljuk meg fokozatosan az AT formulákat (a résztvevők rendszeres otthoni gyakorlással).
  • 12-13. alkalom a csoport lezárulta utáni fél évben “szabadon” felhasználható alkalom ún. frissítő vagy utánkövető csoportok valamelyikében. Előzetes egyeztetés szükséges hozzá a korlátozott férőhelyek miatt. Egyedi kérés szerint becserélhető 1 alkalom egyéni utánkövető órára. Tehát vagy két csoportos utánkövető óra, vagy 1 egyéni utánkövető óra, csak előzetes időpont egyeztetés után.

A csoportos tanfolyamok létszáma csoportonként max. 5 fő.

A tanfolyamok időtartama 60 perc 12 alkalommal (+30 perces interjú)  mely 17 tréning órának felel meg.

Első interjú (1. alkalom) ára benne van a teljes tanfolyam árában, de ha az interjú végén úgy döntesz, hogy mégsem jönnél a tréningre, akkor annak a díja 3000.- Ft.

A csoportos tréning ára 45.000 Ft. órára leosztva 3500.- Ft. A tréning ára két részletben fizetendő: 10.000 Ft az első interjú végén, a maradék összeg pedig az 1. csoportos tréning órán.

Az egyes tréning alkalmak közötti otthoni gyakorlás nagyon fontos, mely optimálisan napi kétszer-háromszor 10 percet vesz igénybe.

A csoportot vezeti: Bozó Anikó (pszichológus, AT tréner, neurofeedback terapeuta).